System och läromedel för ett enkelt och effektivt arbete på trafikskolan

Trafikskola Online - körkortsteori och digitala verktyg för körkortsutbildning

Bokning

Skräddarsydd bokning för en trafikskolas kurser och lektioner. Resurs-funktioner för delade fordon, med skydd mot dubbelbokning. Påminnelser via SMS/e-post. Kurshantering med utskrifter & fil för rapport till myndighet.

Digitalt utbildningskort

Tydlig personlig utbildningsplan för B till varje elev. Integrerad lärarhandledning och körövningar. Smidig logg över elevens körlektioner. Enkelt att följa elevens utveckling och arbete med läromedlet.

Elevregister

Komplett register med allt samlat om eleven. Statistik, rapporter och bevakning med utskick via e-post och SMS från systemet. Myndigheternas krav tillgodoses.

Kassa och E-handel

Digital kassa, godkänd utan krav på kassaregister. Kvitto även via e-post. Bokföringsrapporter och SIE-export. E-handel med reservation & betalning av kurser och testlektioner. Enkel elevanmälan. Stöd för Swish Handel.

Läromedel för AM, A, B, BE

Kompletta digitala läromedel till eleverna med Teoribok, Vägmärken & Teoriprov av beprövad kvalitet. Ljudstöd ingår på alla behörigheter. Engelska finns för B - Personbil. 100+ Körövningar för B kopplat till elevens utbildningsplan finns för läxa och samarbete med handledare. Eleven kan själv boka, se saldo & läsa noteringar från lektioner. Allt synkroniserat med skolans digitala utbildningskort.

Film: För arbetet i receptionen

Filmen visar en kort översikt av arbete med elevregister, bokning och kassa.

Film: För läraren i bilen

Filmen visar arbete med digitalt utbildningskort vid en körlektion.

Film: Läromedel till eleverna

Filmen visar en snabb översikt av läromedlet för personbil.

Pålitligt

Trafikskola Online har funnits i över 10 år och har lång erfarenhet av körkortsutbildning likväl som utveckling av IT-system för trafikskolor (bland annat många år med IT-projekt för STR). Mer än 250 trafikskolor använder Trafikskola Online. Nedan visas ett urval av anslutna trafikskolor.

logo fästningen logo sts logo en annan logo bromma logo engströmms logo din trafikskola logo haninge trafikskola logo vinsta logo isaks logo nockeby logo danas logo aja logo marsta_trafikskola logo cykelmchallen logo emmaboda logo city logo driveaid logo pralinens_trafikutbildning logo norrmalms logo jannes trafikskola logo obergs logo kronans logo vasteras bilmc logo trafikspecialisten logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo gavlebockenstrafikskola logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo

Välbeprövat

Över 300 000 elever har gjort över 300 miljoner körkortsfrågor. Nedan visas ett antal omdömen från elever.

Hej. Jag är jätte nöjd med det jag använde. Har fått mitt körkort nu :). Tack för en bra sida har rekomderat sidan t andra.

Annelie

Vill bara säga tack till er grymma sida! Jag har bara använt mig av er och klarade mitt teoriprov på första försöket!! Ha en trevlig, solig dag :)

Ehlin

Jag är jättenjöd att läsa er körkortsteori. Jag fick nya frågor och nya informationen. Jag är jättenjöd.

Ismail

Jag är mycket nöjd. Skulle aldrig klarat det utan er. Tusen tack <3

Gustav

Hej! Mycket bra program, lätt att föstå. Sonen är jätte nöjd...

Anette

jag är väldigt nöjd med dina Trafikskola eftersom köpte jag till min fru och fick hon godkänd på teoriprovet hos trafikverket i måndags och fick hon 54 på provet.jag är tack sam mot er

Omeed

Det är väldigt simpelt och konkret, lätt att använda! Det mesta är väldigt lätt att förstå och sidan är snyggt strukturerad så att allt går att hitta.

Annika

Det bästa är att man kan kombinera teoriboken, studiefrågorna och övningsproven samt att fakta återkommer i kapitlerna vilket blir som en repetition för en.

Julia

Tack snälla för snabb svar och snabb hjälp och dessutom bonus :) Har börjat läsa och vill bara säga: VILKEN FANTASTISK SIDA. Synd att jag inte hittat den tidigare, bättre sent än aldrig som man brukar säga :). Kommer definitivt attt rekommendera den, åh vad mycket jag har lärt mig på den korta tiden jag har läst. Tummen upp. STORT TACK

Joana

Allt är intresant och jag fick mycket att lära mig om teori och hur man hantera bil och manovera,och hur man sam spela med andra trafikantar och sökningar när man är i trafiken. Den här skolan on line är mycket bra att man läsa hemma.När man är hemma man är i mycket bra homor ,lung och ro kan man läsa utan stress. Vänligen hälsingar

Arash

Trafikskolan online är kanon program, lätt att kunna variera körningen med teori. Göra massa tester och kunna gå tillbaka och kolla på vad man behöver träna mera på.Kunna se sin egna utveckling gällande testerna. Kan och roligt var det. Ta små steg i taget och sen slutligen sitta med körkortet i handen. En känsla man inte kan beskriva...

Emma

Hejsan på er! Älskar er tjänst :)

Sofia

Jag är evigt tacksam för er service! Fortsätt med det ni gör, ni är ljusår före era konkurrenter Med vänliga hälsningar

Abbe

Hej. Jag är jätte nöjd. Men jag e klar med alla tester o fåty godkänd på alla.

Arbenita

Jag tycke bra om eran sida, men jag har fått mitt körkort nu så jag är inte i behov av sidan längre.

Victoria

Har fått mitt körkort och frågor som fanns med här kommer på riktiga provet så denna sida är bara att rekomderar :)

Patrisia

Mycket bra upplägg och har en stor del i att jag klarade teoin med god marginal!

Pajala

Teorins lärande upplägg. lättöverskådligt , relevant och begripligt.

Horejanj

Det e ok helt å hållet å jag e nöjd med era trafikskolan. Tack

Ahamadi

Hej! Jag var jätte nöjd med eran sidan och den hjälpte mig mycket för jag lyckades att ta körkort!

Terese

Och idag hade testprov och klarade den. Vill tacka mycket den test som ni hade hjälpte mig att klara test idag stört TACK TILL ER.

Almir

I går skrev jag teoriprovet och blev godkänd!! Jag tycker mig ha haft bra hjälp av era frågor. Nu är det bara uppkörningen kvar! Tack!

Louise

HEJ jag fick körkortet så vill jag tacka er

Abokor

Studiematerial som hjälpte mig att klara både teori- och förarprovet på första försöket

Siri

Allt finns på ett ställe. Både teori och övningar.

Emelie

Man får avsnitten mycket pedagogiskt upplagda för sig. Bra blandning av teori och praktik. Jag gillar "läs mer", bra att slå upp i när man behöver.

Pelle

Du kan markera vad du är klar med och att det är uppdelat i kapitel. Jag är även glad över att man kunde öva på sida och att man kunde repetera en gång per fel svar.

Hugo

Tycker nämligen att Trafikskola Online är jättebra och jag vill verkligen inte tappa det, trots vilken körskola jag än väljer.

Ramona

Jag läser teorin via Trafiksloa online och är hittills mycket nöjd.

Susanne

Detta uppskattas sjukt mycket och man blir väldigt glad och nöjd som kund, ännu en gång tack.

Wafaa

Stort tack! Nu kommer min man att blir glad, det är hans tur att ta körkort nu. Jag har ju redan fått körkort, och för det mesta har jag lyckats med det tack vare "Trafikskola Online"

Biljana

Tack för en jättebra hemsida.

Jacqueline

Hej! Tack för en bra och pedagogisk sida! Gillar den :)

Pontus

Pedagogiskt och lätt att förstå! Trafikskola Online har även en bra design som på något sätt bibehåller ens motivation och kämpaglöd!

Claes

Bästa servicen jag någonsin varit med om!

Linda

Tack för ett informativt och bra hjälpmedel i alla fall!

Olga

Tack så jättemycket!!! Jag är mycket nöjd och glad!

Jekaterina

Tackar så mycket för hjälpen och för en grym sida!

Evelina

Älskar sidan, den gör det så mycket enklare att studera effektivt.

Henrik

Tusen tack för BÄSTA och SNABBASTE servicen. Nu är det bara att tuta och köra online :-)

Carina

Hejsan på er! Älskar er tjänst :)

Sofia

Min kompis rekommenderade mig att göra ett konto på er hemsida. Vill ta körkort så fort som möjligt och fick även höra att det är en bra sida.

Paria

Jag har hört så mycket bra om er sida och skulle verkligen vilja använda mig av den så det skulle betyda så himla mycket!

Emira

Det e ok helt å hållet å jag e nöjd med era trafikskolan. Tack

Ahamadi

lätt att komma åt , när man inte kan gå till bilskolan och plugga , när man har jobb och små barn

Ellen

Allt är bra förklarat och det hjälper en hel del att man man klarmarkera delar i utbildningen.

Daniel

Jag klarade kunskapsprovet på första försöket, 57/65. Detta tack vare tragglande på er hemsida.

Linnea

Jag tackar för bra service!! Det gick jättebra... hör av mig om jag har fler frågor! Nu ska jag gilla er sida så fler människor upptäcker er sida :) Och nu gör jag proven med, tack!

Paria

Finns inget dåligt med detta program! Enkel och lättförstådd!

Pernilla

Prisvärt

Vi har bra priser för både små och stora trafikskolor med engångskostnad per elev. Befintliga elever får läromedel utan kostnad. Fri support och utbildning. Inga startavgifter, bindningstider eller krav på medlemskap.

Boka en kostnadsfri demonstration

Boka en kostnadsfri demonstration av systemet för er trafikskola. Ange dina uppgifter nedan. Vi ringer upp dig och bokar tid för en demonstration. Demonstrationen genomförs direkt via Internet och det enda du behöver är cirka 30 minuter, en telefon och en uppkopplad dator. Välkommen!

;